Kvalifikacije za popunu 1.NL

Uspješno smo prošli polufinalne utakmice kvalifikacija protiv NK Varteksa, kadeti su pobjedili 16:0 dok su pioniri slavili rezultatom 1:0. U drugom polufinalnom dvoboju između Neretve i Cibalie bolji su bili Vinkovčani.

Izvještaj s utakmice kadeta možete pogledati OVDJE

Izvještaj s utakmice pionira možete pogledati OVDJE

Finalne utakmice se igraju 15.ili 16.06.2024. te ako i to uspješno odradimo kvalificirali smo se u 1.NL s kategorijama kadeta i pionira!

PROPOZICIJE NATIECANJA ZA PRVENSTVO PRVE NOGOMETNE LIGE PIONIRA / KADETA ZA NATIECATEUSKU 2023./2024. GODINU

U natjecateljskoj godini 2024./2025. igrat će se Prva NL pionira i kadeta s 14 klubova i to: dvanaest (12) najbolje plasiranih klubova na kraju prvenstva 2023./24. Prve NL-pionira i kadeta prema kriteriju ukupno boljeg plasmana momčadi, te dva pobjednika iz kvalifikacija na kojima nastupa 13-o plasirani iz Prve NL-pioniri i kadeti i pet (5) najuspješnijih klubova iz natjecanja pionira i kadeta na razini središta HNS-a. Kvalifikacije se igraju na neutralnom terenu po jednostrukom kup sustavu na način da se ždrijebom određuju dva para iz redova predstavnika središta koji igraju utakmice polufinala i finala te pobjednik postaje član Prve NLpioniri i kadeti u natjecateljskoj godini 2023./24. Preostali predstavnik jednog od središta HNS-a igra utakmicu s 13-o plasiranim iz Prve NL-pioniri i kadeti i pobjednik postaje sudionik Prve NL-pioniri i kadeti slijedete natjecateljske godine. Središte HNS-a ciji je predstavnik igrao sa 13-o plasiranim iz Prve NL-pioniri i kadeti u narednim godinama u kvalifikacijama ne može igrati s predstavnikom Prve NL-pioniri i kadeti dok se u tom paru ne izredaju sva središta.